Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/teralekc/public_html/includes/modules/pages/product_info/jscript_zen_magicslideshow.php on line 6

Добави към кошницата:

2 броя Флексибилити AquaSource - гъвкавост и подвижност - 60 к

Цена:157,20лв.  Цена:135,00лв.
Спести: 14% отстъпка

  • Произведено от: Aqua Source

Закупете 2 броя Флексибилити – 60 капсули за 135.00 лв. СПЕСТЕТЕ 22.20 лв

Разработен да осигури хранителните вещества, необходими за оптимално здрави стави    Напрегнатият живот поставя структурата на костите ни под постоянно напрежение и стрес. Ставите се движат под непрекъсната тежест и стрес, подобно стрелата на кран, поради което се износват и хабят ежедневно. Организмът естествено овлажнява и защитава ставите, но физическата дейност и времето си казват думата.

      Глюкозаминът и хондроитинът са известни добавки за стави, но само AquaSource Флексибилити съдържа уникална комбинация на тези естествено добити съставки с внимателно подбрани други съставки, които биха повлияли положително върху здравето на ставите. И всичко това събрано в Trufil капсули:

Висококачествен колаген и хондроитин – две важни за хрущяла съставки, необходими за ежедневното му възстановяване.

Регенашуър® глюкозамин хидрохлорид – най-добрата съществуваща растителна форма на глюкозамин. Той се намира естествено в организма, където подпомага изграждането на тъканите, които задържат вода, придават пружиниращ ефект на хрущяла и поддържат неговата плътност. Заради специфичния процес на производство на Регенашуър®, съдържанието му на глюкозамин е 83%, в сравнение с 65% в глюкозамин сулфата.

Целадрин® – добит е от специфични мастни киселини, които играят роля при подпомагане поддържането на флуидността и еластичността на клетъчните мембрани. Тестовете показват, че съчетанието на Целадрин® и глюкозамин създава естествена синергия, която подпомага подвижността на ставите.

Бенолеа® – специален, патентован екстракт от маслинови листа, който подпомага поддържането на циркулацията на кръвта.

Oпти-МСМ – допълнително подпомага здравето в областта на ставите.

Екстракт от хмел – най-новите изследвания сочат, че съставките на хмела, като изо-алфа киселините, могат да играят роля при поддържане здравето на ставите.

Алое Вера – специален екстракт, концентриран 200 пъти, включен да подпомогне действието на другите съставки.

Основни предимства: Хранителна добавка за подпомагане поддържането на гъвкави и подвижни стави.

Указания за употреба:   Вземайте по 2 капсули дневно по време на хранене. За максимален ефект вземайте до 4 капсули дневно.