Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/teralekc/public_html/includes/modules/pages/product_info/jscript_zen_magicslideshow.php on line 6

Добави към кошницата:

ФЕМИНА ФЛАВОН таблетки 90 бр.

Цена:77,00лв.

  • Модел: RL-234
  • Произведено от: Royal Sales International

     Предменопаузата, менопаузата и климаксът са периоди в живота на жените, свързани с намаляването на секрецията на женските полови хормони и техния дисбаланс. Този дисбаланс причинява неприятни проблеми като горещи вълни, нощно изпотяване, безсъние, сърцебиене, умора, депресия, раздразнителност, световъртеж, главоболие, лоша концентрация и т.н.

ФЕМИНА ФЛАВОН таблетки ефикасно облекчава неприятните симптоми на менопаузата и подобрява общото здраве и начина на живот.

СЪСТАВ*:

- Соеви изофлавони

- Калций

- Витамин E (DL алфа токоферил ацетат)

- Витамин H (биотин)

* Рецептата е изготвена по състав, близък до този на Dr.F-108 (Фемина флавон), като разликите са незначителни!

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:

- Соеви изофлавони – Действието им е подобно на естествените женски полови хормони и са с най-мощно действие сред растителните естрогени. Допринасят за нормалното приемане на промените в организма преди и по време на менопаузата. Намаляват оплакванията, свързани с менопаузата и най-вече горещите вълни.

- Калций – поддържа нормалното протичане на метаболизма, както и генерирането на енергия. Той е есенциален минерал и необходим регулатор на физиологичните функции на клетките и организма. Метаболизмът на калция протича под “строгия контрол” на витамин D и хормоните.

- Витамин E (DL alpha Tocopherylacetat) – Най-важната функция на витамин Е в организма е неговото антиоксидантно действие, тъй като предпазва всички клетки и органи на тялото от унищожителното действие на свободните радикали и така предотвратява тяхното преждевременно остаряване и отмиране. Стимулира имунната система. Предпазва клетките от токсичните вещества, съдържащи се в храната и заобикалящата ни среда, допринася за укрепването на имунитета и жизнения тонус. Като предотвратява окисляването на полиненаситените мастни киселини, чрез механизма си на действие витамин Е гарантира здравината на клетъчната мембрана и забавя стареенето на клетката. Съчетанието на витамин Е и калций е особено подходящо за грижа за сърцето, като превенция на атеросклерозата и сърдечни заболявания.

- Витамин H (биотин) – Водоразтворим витамин, който е част от семейството на витамините от група B. Човешкото тяло най-добре абсорбира формата биотин, наречена d-биотин. Спомага укрепването на косата и ноктите и подпомага поддържането на нормалното им състояние. Оказва благоприятно влияние върху състоянието на кожата.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

- Диетичен продукт със соеви изофлавони, витамин Е, витамин Н (биотин) и калций.

- Препоръчителен за жени в предменопауза, менопауза и климактериум.

- Подходящ за жени в менопауза, протичаща със силно изразени симптоми.

- Соевите изофлавони са безопасна естествена помощ за здравето на жените.

- Като естествен растителен естроген, соевият екстракт облекчава симптомите на менопаузата.

- Соевите изофлавони увеличават костната минерална плътност, облекчават горещи вълни, безсънието и нощното изпотяване.

- Соевите изофлавони предпазват гърдите и матката и нямат никакви вредни странични ефекти.

- Подобрява настроението.

- Ефективен при стрес и безсъние.

ДОЗИРОВКА: Приема се по една таблетка сутрин и вечер след хранене.

                                                                                                                                            Д-р Слободан Ралевич

ОПАКОВКА: 90 таблетки

Количествено съдържание на съставките на продукта: Хранителните вещества За дневна доза (2 таблетки)

Соеви изофлавони 100 mg

Калций 120 mg Витамин Е 10 mg TE

Биотин 150 μg