Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/teralekc/public_html/includes/modules/pages/product_info/jscript_zen_magicslideshow.php on line 6

Добави към кошницата:

Call Safe за тънък телефон – предпазващ калъф

Цена:65,00лв.

  • Произведено от: Aqua Source

 

CALL SAFE – ПРЕДПАЗВАЩ ОТ РАДИАЦИЯТА

КАЛЪФ ЗА ТЕЛЕФОН

 

Размер на калъфа: 14.5 см х 6.5 см

 

     Call Safe предпазва от "близкото и далечно поле" на радиация и намалява с 96% SAR нивата - Specific Absorption Rate е мярка за размера на радиочестотната енергия, която се абсорбира от тялото при използване на мобилния телефон. Други продукти на пазара осигуряват пълно покритие на слушалката, но не покриват близкото и далечно поле на радиация.

     Мобилните телефони излъчват микровълнова радиация, която е налице, когато той е включен, а не само когато говорите. Call Safe блокира тази радиация. Забравете за момент за всички интелигентни функции и приложения на мобилния си телефон. Вместо това опитайте да мислите за него като за мини-микровълнова фурна без предпазни стени. Сега се опитайте да си представите как я държите до главата, сърцето или слабините си. Не бихте го направили, нали? И все пак ние всички го правим... Всеки ден.

 

     За да се защитите от вредните емисии, предлагаме следните предпазни мерки:

1. Намаляването на времето, в което използвате мобилния си телефон, ще намали риска за здравето. Наистина лесно.

2. Заменете разговора с СМС, когато е възможно.

3. Изключете или защитете вашия телефон, като го поставите в своя Call Safe, докато го носите със себе си.

4. Изключете мобилния си телефон през нощта.

5. Ако трябва да проведете важни разговори, използвайте Call Safe.

6. Забранете на детето си да използва телефона, когато е възможно. Когато това не е възможно, се уверете, че то използва Call Safe.