Производители

ШИЙТАКЕ 90 капс.

  • Произведено от: Royal Sales International / РСИ

70,00лв

Добави към кошницата:

     Еликсир на живота

     Лечебните гъби се използват от хиляди години като помощ при множество здравословни проблеми. В Азия шийтаке гъбата е високо ценена като тоник за дълголетие, средство срещу сърдечно-съдови заболявания, както и в превенцията и лечението на злокачествени заболявания. Някои компоненти на шийтаке гъбата имат способността ефективно да модулират имунната система, да повлияват високо кръвно налягане, да балансират нивата на холестерола и да блокират патогенни микроби. Тази много вкусна ядлива гъба има изключително влияние върху разграждането на мазнините и се препоръчва за третиране на целулит. Силно ефективна е и при заболявания от вирусен произход. Подходяща е за балансиране на дейността на храносмилателната система. Увеличава физическата издръжливост и поддържа общото физическо здраве на по-високо ниво. Най-общо, съдържащият се в гъбата шийтаке мощен комплекс от имуноактивни вещества повишава способността на организма да се защитава.


СЪСТАВ:
 Екстракт от гъба шийтаке
Гъбата шийтаке съдържа ценни полизахариди, лентинан и алкалоида еритаденин (лентинацин), незаменими аминокиселини, протеини, витамини А, В1, В2, В6, В12, С, D и Е, калций, магнезий, калий, натрий, фосфор, желязо, силиций и около 30 ензима.
Полизахариди – Полизахаридите, съдържащи се в шийтаке гъбата стимулират растежа на естествените клетки убийци (NK клетки), които имат унищожитлен ефект върху вирусите. Те са най-добрата защита на организма срещу вируси и злокачествени клетки. Лентинанът е най-важният сред тях и има изключителни лечебни свойства при злокачествени заболявания, по време и след химиотерапия и лъчетерапия.
Еритаденин (лентинацин) – Този алкалоид понижава нивата на холестерола, независимо от приеманите мазнини.
Витамин A – Подобрява зрението, състоянието на кожата, лигавицата, венците и косата. Неутрализира свободните радикали. Важен за репродуктивната функция при мъжете и жените. Подпомага клетъчния растеж и регенерацията на вътрешните тъкани.
Витамини от група B (В1, В2, В6, В12) – Естествени катализатори на много биохимични процеси, регулират метаболизма в клетките, тъканите и органите. Осигуряват освобождаването на енергия и по този начин подобряват биологичните функции на всички органи.
Витамин C – Мощен и незаменим за укрепването на отбранителните сили на организма, особено важен за костите, хрущялите, свързващата тъкан и зъбите.
Витамин D – Стимулира и подпомага нормалното функциониране на имунната система. Има важа роля при предотвратяването на остеопорозата и поддържането на здравa костна система.
Витамин E – Мощно антиоксидантно действие. Предпазва клетките от токсичните вещества. Стимулира имунната система.
Калций – Поддържа нормалното протичане на метаболизма, както и генерирането на енергия. Необходим за строежа на костите и зъбите, за деленето и растежа на клетките Регулатор на физиологичните функции на клетките и организма.
Магнезий – Участва в енергийния метаболизъм, мускулните съкращения, регулира хормоналния баланс. Изключително важен за здравето на сърдечносъдовата система, особено за сърцето.
Калий – Регулира баланса на телесните течности. Участва в пренасянето на нервните импулси и в контролирането на съкращенията на мускулите.
Натрий – Участва в редица ензимни процеси и в осъществяване на мускулната контракция. С ключова роля за поддържане баланса на течностите в тялото. Важен за поддържането на добра сърдечна функция, за нормалното функциониране на нервната система и абсорбцията на глюкозата.
Фосфор – Има важна роля за натрупването и оползотворяването на енергията в организма. Необходим е за растежа, поддържането и регенерирането на тъканите и клетките. Важен е за усвояването на други минерали и витамини, като йод, магнезий, цинк, витамин D.
Желязо – Представлява съставна част от ензимите, участва в метаболизма на клетките.
Силиций – Структурен елемент с участие в метаболитните процеси. Без него няма тъканна еластичност и здравина. Изключително важен за имунитета, той улавя болестотворните микроорганизми, вируси, бактерии, гъбички и спомага изхвърлянето им от организма.


ПРИЛОЖЕНИЕ:
 Повишават способността за защита на организма.
 Предпазват клетките от увреждане.
 Действат антивирусно.
 Подпомагат укрепването на имунната система.
 Допринасят за регулирането на храносмилателната система.
 Повишават силата и жизнеността.
 С благотворно действие при сърдечно-съдови заболявания.
 В помощ при балансиране на високо кръвно налягане и повишени нива на холестерола.
 Спомагат разграждането на мазнините в тялото.
 Стимулират растежа на естествените клетки убийци (NK клетки), които имат унищожителен ефект при атакуване на вирусите.
 Увеличават физическата издръжливост, служат за обновяване и засилване на имунната система и поддържат общото физическо здраве на по-високо ниво.


ДОЗИРОВКА: Приема се 1 капсула дневно с достатъчно течност.


ОПАКОВКА: 90 капсули.


Количествено съдържание на съставките на продукта:
Активно вещество:                           за 100 гр.               за капсула

Екстракт от гъба шийтаке                     79,6 g                     510 mg

-от който полизахариди                         7,96 g                       51 mg


TeraLek teralek. Powered by Zen Cart.