Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/teralekc/public_html/includes/modules/pages/product_info/jscript_zen_magicslideshow.php on line 6

Добави към кошницата:

Вложка на филтъра за вода

Цена:20,00лв.

  • Модел: FV-UL
  • Произведено от: Royal Sales International

 

     Тази вложка е съставна част на ФИЛТЪРА ЗА ВОДА – всъщност ВЛОЖКАТА на филтъра за вода представлява ГЛАВНИЯ ФИЛТЪР, който с помощта на активния въглен намалява твърдостта на водата и отстранява предимно хлора, както и другите вредни елементи.

 

Препоръки при употреба: Новата вложка се поставя лесно, чрез отвиване на капака, а след това отново се завива.

     Препоръчва се вложката да се подменя след протичането на около 700 литра вода през филтъра, т.е. най-малко веднъж на три месеца (при захабена вложка всички вещества, които филтърът трябва да спре могат отново да проникнат във водата).

 

     Филтърът за вода се поставя много лесно върху водопроводния кран с помощта на приложения адаптор. Уредът има два отделни изхода, като чрез просто завъртане на прекъсвача може да се използва за получаване на филтрирана вода за пиене и готвене, както и на нефилтрирана за миене.

 

Забележка: При подмяна на вложката на филтъра поставете прекъсвача отвесно, т.е. в позиция за филтрирана вода и пуснете водата да тече около 2 минути.Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...