Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/teralekc/public_html/includes/modules/pages/product_info/jscript_zen_magicslideshow.php on line 6

Добави към кошницата:

Филтър за вода

Цена:85,00лв.

  • Модел: FV
  • Произведено от: Royal Sales International

 

Филтърът за вода Water Pik Instapure се монтира много просто върху всеки кран, а благодарение на многостепенната и ефикасна филтрация получената вода е с чудесен вкус, където и когато го пожелаете.

     Боравенето с него, както и принципът на работа също са много прости: ПРЕДФИЛТЪРЪТ задържа ръждата, пясъка и седиментите от тинята, която с години, дори с десетилетия се е отлагала на дъното на големите водопроводни тръби. ГЛАВНИЯТ ФИЛТЪР с помощта на активния въглен намалява твърдостта на водата (котлен камък) и отстранява предимно хлора, както и останалите канцерогенни и опасни за здравето химикали (пестициди, индустриални течни отпадъци, живак, органични химикали…).

 

Чиста вода директно от водопроводния кран!

 

• Подобрява качеството на питейната вода в 90 страни по света. 
• Чрез ефикасно и многостепенно филтриране се получава чиста и прясна вода с добър вкус – когато и където пожелаете. 
• Най-голямото му предимство е пречистването на водата в момента на ползване. 
• Работният принцип на този филтър за вода е прост. Използването на качествени компоненти дава чиста и прясна вода с добър вкус. 
• ПРЕДФИЛТЪР – задържа ръждата, пясъка и седиментите от тинята, която с години, дори с десетилетия се е отлагала на дъното на големите водопроводни тръби. 
• ГЛАВНИЯТ ФИЛТЪР с помощта на активния въглен намалява твърдостта на водата (котлен камък) и отстранява предимно хлора, както и останалите канцерогенни и опасни за здравето химикали (пестициди, индустриални течни отпадъци, живак, органични химикали…). 
• Използва се само при водопроводни инсталации от градския водопровод, където водата е микробиологично сигурна.

 

ПРЕДИМСТВОТО на този ФИЛТЪР ЗА ВОДА е в неговата проточност, т.е. в това, че пречиства водата в момента, в който я използваме. Филтрираната вода, която не се използва веднага, губи своите качества и може вторично да се замърси, затова чрез употребата на ПРОТОЧНИЯ ФИЛТЪР можем във всеки момент да пием чиста и свежа вода с добър вкус.

 

Препоръки при употреба: Филтърът за вода се поставя много лесно върху водопроводния (стандартен) кран с помощта на приложения адаптор.. 

 

Уредът има два отделни изхода, като чрез просто завъртане на прекъсвача може да се използва за получаване на филтрирана вода за пиене и готвене, както и на нефилтрирана за миене: 

 

- прекъсвачът е обърнат вертикално (сочи нагоре): филтрирана вода за пиене и готвене 
- прекъсвачът е обърнат настрани (водоравно): нефилтрирана вода за миене на съдове, чистене

 

 

Важна забележка: при системи с така наречените бойлери с ниско налягане (когато върху марката на бойлера е обозначено “0 bar”) задължително е ползването на т.нар. “T” вентил (купува се в специализираните магазини за водопроводни части).Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...