Производители

КРАЛСКИ ВАНИ ПОЛСКИ ЦВЕТЯ - 500 мл.

  • Произведено от: Royal Sales International / РСИ

27,20лв

Добави към кошницата:

Нови продукти от колекцията Royal Baths

В забързаното и все по-често изтощително всекидневие, имаме нужда да открием начини за възстановяване във всяко едно отношение. Ускорените темпове на живот се отразяват както на тялото, така и на психиката ни. Започваме да търсим решения на проблема и сме склонни да се обърнем за помощ към какво ли не и към кого ли не. А всъщност имаме вариант, който винаги ни е „под ръка” и често е подценяван. Какво по-приятно и отпускащо решение след тежък ден, изпълнен със стресови ситуации и физически усиля, ако не една перфектна топла вана? 

Къпането е не просто едно от многото ни задължения, а необикновен ритуал, носещ наслаждение и отмора. Може би едно от най-здравословните преживявания е да се насладим на топлата и ароматна вода във ваната. Това са моментите на изключване на тялото и духа от напрежението и стреса и намиране на блаженство. Всъщност къпането дава много повече отколкото можем да усетим в тези мигове на отпускане. Когато се потопим във ваната, организмът на момента реагира положително, тъй като дишането става по-равномерно и дълбоко, мускулите се отпускат, създава се илюзията, че тялото изпада в безтегловност. Тялото поема много повече кислород, подобряват се циркулацията и обмяната на веществата. Отпускаме се изцяло и намираме едно приятно чувство, познато от най-ранно детство, от времето, когато сме били в майчината утроба. Налице е пълно психическо разтоварване.

Топлата вана има роля и за по-доброто почистване на кожата. Премахването на вроговените клетки от повърхността на кожата, отварянето на порите и изхвърлянето на вредните вещества допринася за почистване на кожата из основи. В същото време кожата поема разтворените във водата полезни вещества, съдържащи се в препарата за вана, който ползваме. 

Полски цветя (пяна за вана): Вана с меко действие и много мехурчета за тялото и душата от натурални етерични масла. Нежно овлажнява кожата, образува богата пяна. Ценните етерични масла в RB-Полски цветя благоприятстват подобряването на кръвообращението.

Новите продукти от колекцията Royal Baths:

  • не съдържат парабени
  • биоразградими, изцяло от естествени съставки - не замърсяват околната среда
  • антиалергенни - подходящи и за най-чувствителната кожа
  • високо-концентрирани - пестите средства
  • благоприятно действащи при простудни заболявания
  • подобряващи тонуса след физически натоварвания
  • подходящи за ароматерапия
  • благоприятстват хидратирането
  • в икономична опаковака

Дозировка: 40 мл за една вана = 2 мерителни капачки


TeraLek teralek. Powered by Zen Cart.