Производители

АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ- 250 мл

  • Произведено от: Royal Sales International / РСИ

25,00лв

Добави към кошницата:

    Иновативната комбинация, включваща маслен мацерат от бръшлян, джинджифил, азиатска центела, евкалипт, розмарин и червени водорасли, въздейства на клетките в най-дълбоката част на кожата и по естествен начин стимулира възстановяването на нормалната структура на кожата.

Мечтата на всяка жена е кожа без целулит. С този проблем се сблъскват 80-90% от жените и все повече мъже. Целулитът се приема като естетически проблем, но много от нас трябва да се притесняват повече от факта, че той е нарушение в кръвообращението или последица от грешна диета. Това е отговорът на организма към обстоятелства, при които има хормонални промени, неправилното хранене, нарушена циркулация, стрес, тютюнопушене и липса на физическа активност.

Можете да изваете тялото си и да предотвратите натрупването на подкожни мастни „възглавнички” с помощта на освежаващ антицелулитен гел с бръшлян, който работи за разграждането на целулита и подкожната мастна тъкан, а също и за укрепване на стегнатостта на кожата.

След 30 дни употреба на АНТИЦЕЛУЛИТНИЯ ГЕЛ, кожата ви ще бъде отново гладка.


СЪСТАВ:
 Азиатска центела (готу кола)
 Червени водорасли
 Маслен мацерат от американски бръшлян
 Джинджифил
 Розмарин
 Евкалиптово масло


ХАРАКТЕРНО ЗА СЪСТАВКИТЕ:
Азиатска центела (готу кола) – пази проводящата тъкан. Стимулира синтеза на колаген. Има регенериращ и успокояващ ефект. Укрепва стените на капилярите, нормализира хидролипидния баланс и стимулира процеса на епителизация.
Червени водорасли – активират метаболизма на клетките, помагат за изхвърляне на натрупаните токсични елементи. Атакуват тъканите, предразположени към задържане на течности.
Американски бръшлян – има липолитични (разграждащи мазнините) функции, благоприятства съдовия и лимфния дренаж.
Джинджифил – природно противовъзпалително средство, което потушава малките огнища на възпаление, причинени от целулит и помага за неговото редуциране. Съдейства за изгаряне на мазнините, задейства метаболитните процеси и намалява токсините в тялото.
Розмарин – загрява, стимулира кръвообръщението, премахва отоците. Укрепва стените на кръвоносните съдове. Невероятно средство против задържане на течности и нарушен лимфоток. При третиране на кожата с маслото от розмарин, се облекчава нейната подпухналост и подуване. Използва се и при проблеми на кожата, свързани с акне, дерматити и екземи.
Евкалиптово масло – Помага при кожни проблеми, укрепва съединителната тъкан, спомага за разрушаване на натрупаните мастни образувания, които блокират кръвообръщението и лимфата. Стимулира жизнеността на клетките.


ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА: Втривайте гела с кръгови движения два пъти дневно върху зоните, засегнати от целулит.


ПРИЛОЖЕНИЕ И ДЕЙСТВИЕ:
 Ефективно премахва целулита и намалява обема му.
 Оформя тялото.
 Регенерира, освежава и тонизира кожата.
 Подобрява кръвообращението.
 Помага при слънчево изгаряне.
 Ефективен при спукани капиляри и разширени вени.
 Помага при кожа, склонна към зачервяване.
 Ефективен при розацея. Не съдържа парабени, парафини, изкуствени оцветители и аромати.
                                                                    Д-р Слободан Ралевич
                                                                   Магистър-фармацевт Венета Медникарова


ОПАКОВКА: 250 мл


TeraLek teralek. Powered by Zen Cart.