Производители

ТАБЛЕТКИ ЗА ЗДРАВИ КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ 90 бр.

  • Произведено от: Royal Sales International / РСИ

52,20лв

Добави към кошницата:

     ТАБЛЕТКИ ЗА ЗДРАВИ КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ е препарат с екстракт от гроздови семки, наричан още Ресвератрол и е базиран на изцяло естествените вещества, които се намират в ципата и семките на черното грозде. Тези вещества принадлежат към групата на полифенолите от черно грозде и имат изключителен ефект срещу стареенето. Според много научни изследвания, полифенолите от черно грозде са от огромно значение за защитата на сърцето, кръвоносните съдове и имунната система като цяло, и при превенцията на възпалителни заболявания от автоимунен характер. Много научни изследвания доказват така наречения „френски парадокс”, който гласи, че в централните части на Франция има най-малко заболявания на сърцето и кръвоносните съдове в света, според СЗО. Французите от тази част на Франция консумират най-много червено вино и имат най-малко инсулти и инфаркти – защитават ги полифенолите.

     Но информацията, която се спестява е, че в тази част от централна Франция се регистрират голям брой случаи на цироза на черния дроб, като следствие от вредното въздействие на алкохола при прекомерна употреба на вино.

     В таблетките за здрави кръвоносни съдове присъства най-ценното от червеното вино–утайката, с всичи ползи, които виното носи, без наличие на алкохол. Защитата на кръвоносните съдове е пълна и гарантирана.

     Таблетките за здрави кръвоносни съдове са с висок антиоксидантен коефициент поради съдържанието на полифеноли, които ефективно защитават всички кръвоносни съдове и забавят ненормалното съсирване на кръвта.

     Особено ефективни са в защитата на кръвоносните съдове на мозъка, очите, сърцето и т.н.

     Препаратът е много ефективен и в защитата срещу възпалителни процеси на червата, при тежки заболявания като улцерозен колит и болестта на Крон.

     Полифенолите в семената на гроздето спомагат намаляването и премахването на фиброзните плаки в стените на кръвоносните съдове при хора с високо кръвно налягане.

     Действат за предотвратяване на болестта на Алцхаймер и намаляване на плаките в кръвоносните съдове на мозъка.

     Що се отнася до пушачите – полифенолите запазват белодробната тъкан, повишават се нивата на природния антиоксидант глутатион.

     Ресвератролът също е с много благоприятен ефект за насърчаване производството на тестостерон, който е от съществено значение за мъжа.

     Има положително проестрогенно действие при жените, особено за тези, които използват контрацепция и понасят вредните ефекти от нея.

     В състава му присъстват витамините B-6, B-12, фолиева киселина (витамин B-9). С тях се допълва и добива завършен вид отличната гама на качеството на продукта.


СЪСТАВ: Полифеноли Биофлавоноиди Витамин B-6 Витамин B-12 Фолиева киселина (витамин B-9)
Полифеноли – Коригират опасните тенденции от образуване на кръвни съсиреци, предизвикващи инфаркт и мозъчен удар, и предпазват от слепване на кръвните клетки, за да не се стигне до появата на такива съсиреци. Полифенолите контролират и два ключови невротрансмитера в мозъка – допамин и невропинефрин, служещи за прехвърляне на информацията между мозъчните клетки, като същевременно подобряват и снабдяването на мозъка с хранителни вещества като цинк, манган, селен и мед, което е особено важно при хора с нарушена концентрация или с хиперактивност.
Биофлавоноиди – Флавоноидите (или биофлавоноиди – от латинската дума „flavus”- жълт) са клас растителни вторични метаболити. Важни антиоксиданти, които помагат за поддържане доброто здраве на очите и тялото. Защитават организма от въздействието на карценогени. Източници на биофлавоноиди са храни с високо съдържание на витамин C, като например цитрусовите плодове и много от зеленчуците.
Витамин B-6 – Важен за лигавицата, нервите, кожата. За метаболизма на белтъчините: строеж, преработка и разграждане на аминокиселините. Участва в производството на кръв, синтеза на преносителите на нервни импулси, важен за растежа, опазването и възпроизводството на всички клетки на организма.
Витамин B-12 – Съставка на протеините в клетъчното ядро. Важен за производството на червени кръвни клетки, ензими и нуклеинова киселина. Необходим за растежа и функционирането на нервната система.
Фолиева киселина (витамин B-9) – Eдин от най-важните за здравето водноразтворими витамини. Фолиевата киселина помага на клетките да се размножават. Необходима е за образуването на плацентата и за изграждането на костния мозък на ембриона. Най-добрият източник са суровите зелени зеленчуци - маруля, спанак, грах, магданоз, броколи. Фолиева киселина има и в хляба, черния дроб, меките сирена, цитрусовите плодове, овесените ядки, пшеничните зародиши.


ПРИЛОЖЕНИЕ:

- За защитата на кръвоносните съдове на мозъка, очите, сърцето и т.н.

- При проблеми с кръвообращението и слаби капиляри.

- Действа благоприятно за балансирането на нивата на липидите, триглицеридите и холестерола в кръвта.

- Подходящ като превантивно средство срещу синини и хематоми, както и за облекчаването им.

- Спомага намаляването и премахването на фиброзните плаки в стените на кръвоносните съдове при хора с високо кръвно налягане.

- При мигрена и главоболие.

- При навяхвания и бурсит.

- При ревматоиден артрит.

- При алергични реакции, поради наличието на биофлавониди действа като антихистамин.

- При подагра и подагрозен артрит.

- Характерен за препатата е и т.нар. „анти ейдж ефект” (против стареене).

- Като силен антиоксидант в защитата на клетъчните мембрани, е добър за повишаване на концентрацията и паметта.

- Подходящ е за спортистите, тъй като повишава издръжливостта.


ДОЗИРОВКА: Приема се по време на хранене 1 таблетка веднъж дневно. При посеризони проблеми, мъжете може да приемат 2 пъти по 1 таблетка.


ВНИМАНИЕ: Не се препоръчва за хора на антикоагулантна терапия, на бременни жени и жени с рак на гърдата.
Д-р Слободан Ралевич


ОПАКОВКА: 90 таблетки


Количествено съдържание на съставките на продукта:

Състав                                                 За дневна доза (1 таблетка)

Полифеноли                                                         80 mg

Биофлавоноиди                                                   20 mg

Витамин B-6                                                           4 mg

Витамин B-12                                                         3 μg

Фолиева киселина (витамин B-9)                     600 μg


TeraLek teralek. Powered by Zen Cart.