Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/teralekc/public_html/includes/modules/pages/product_info/jscript_zen_magicslideshow.php on line 6

Добави към кошницата:

УНИВЕРСАЛЕН ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ДОМАКИНСТВОТО

Цена:24,00лв.

  • Модел: RC-1
  • Произведено от: Royal Sales International

 

действа сигурно и отстранява с невероятна лекота всички видове мазнини, както и ежедневните замърсявания в домакинството 
използва се за всички подови и миещи се повърхности в домакинството (прозорци, изкуствени материали, мрамор, плочки, мебели, тапицирани мебели, лакирани повърхности…) 
почиства и полира едновременно, придавайки на повърхностите изключителен блясък 
биологичен, лесно разградим препарат с неутрален pH фактор, с естествени съставки 
• оставя след себе си приятен аромат на зелена ябълка 
съдържа предпазващи ръцете компоненти 


Приложение: супер концентрат, в зависимост от степента на замърсяване се използва в съотношение от 5 до 20 ml препарат на 8 л вода.

 

Опаковка: 750 ml 

 

Royal Cleaning eco line

 

     Екологичната линия препарати за почистване Royal Cleaning eco line ще ви въодушеви с невероятната сила на действие срещу замърсяванията. Почистването се превръща в забавление, тъй като нечистотиите изчезват с лекота.

     Препаратите са концентрати, които се разреждат с вода, а съставът им не замърсява околната среда. При производството на продуктите от линията Royal Cleaning са използвани естествени, растителни суровини - кокосово масло, палмово масло, царевична и картофена скорбяла. Важно е в домакинството да имаме именно ефективни продукти, произведени от биологично разграждащи се, напълно естествени, растителни суровини.
     Продуктите са със специална предпазна капачка за допълнителна сигурност при контакт с деца.