Производители

BEAUTY - 120 капс.

  • Произведено от: Royal Sales International / РСИ

70,00лв

Добави към кошницата:

  (срок на годност 28.02.2018) 

     Комплекс аминокиселини с L-Arginin, L-Ornithin и L-Lysin

     Аминокиселините са градивните елементи на протеините. В тялото на възрастен човек се съдържат около 9-11 кг протеини, от които 46% в мускулите, 18% в кожата, 4% в мастната тъкан и 10% в кръвта. Протеините непрекъснато се разграждат и отново се синтезират. Протеините в човешкото тяло се състоят от 20 аминокиселини. Не всички аминокиселини влизат в състава на всеки протеин. Благодарение на големия брой комбинации и различни молекулни маси, могат да възникнат много видове протеини с различни роли: някои участват в изграждането на клетъчни структури (кости, нокти, коса), други в изграждането на мускулите, други са транспортни протеини (например хемоглобин), хормон на растежа, а има и такива, които са с важна роля във формирането на имунната защита (имуноглобулини). Аминокиселините са разделени на есенциални и неесенциални. Човешкото тяло не може да синтезира есенциалните и ние трябва да си ги набавим чрез храната.    По-рано се смяташе, че има 9 аминокиселини, принадлежащи към групата на есенциалните киселини. В допълнение към това, в последно време се установява, че в случай на необходимост тялото може да произвежда само 7 от 9 аминокиселини, и то в ограничени количества. Останалото може да се получи само чрез храната. Липсата на коя да е от незаменимите аминокиселини в организма застрашава здравето, а дългосрочният недостиг води до нарушения на функциите на организма и заболявания. Продуктът BEAUTY капсули е комплекс от три незаменими аминокиселини и е изключително подходящо средство за допълване на дневния хранителен режим на спортисти. BEAUTY капсули са препоръчителни най-вече за занимаващите се с фитнес и практикуващите бодибилдинг, както и за високоактивни хора, независимо от областта на тяхната активност, за лица чиято професия е свързана с високи нива на напрежение и изтощение от умствен или физически характер, както и за работещите тежък физически труд.


СЪСТАВ:
 Аргинин
 Лизин
 Орнитин


ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:
Аргинин – L-аргининът е една от двадесетте най-често срещани в природата аминокиселини. Той е есенциална аминокиселина, необходима за производството на протеини. Помага при образуването на креатин, L-глутамат, L-пролин и глюкоза. Някои от симптомите на понижено ниво на L-аргинин в организма включват загуба на коса, обриви по кожата, трудно зарастване на рани и чернодробна стеатоза. Lаргинин се използва при проблеми със сърцето, кръвоносната система и кръвообращението, при облекчаване на болки, спазми и слабост в краката, както и за студени ръце и крака. Има съществено значение при клетъчното делене. Спомага бързото заздравяване на рани и е необходим за възстановяване на костите след фрактури. Ускорява изхвърлянето на токсичния амоняк от организма. Подобрява действието на имунната система. Стимулира синтеза на растежни хормони и натрупването на мускулна маса. Потиска натрупването на мазнини, като по този начин намалява риска от сърдечни заболявания. Той е изходно вещество за синтезата на азотен оксид и подпомага понижаването на кръвното налягане. Аргининът е изходно вещество и на урея, орнитин и агматин, необходим е за синтезата на креатин. Може да се използва и при синтезата на полиамини (стимулатори на мускулния растеж). Подобрява продукцията и жизнеността на сперматозоидите.
Лизин – Лизинът е есенциална аминокиселина. Името му произлиза от гръцката дума “lysis” и означава, разделяне, освобождаване. В допълнение към участието в изграждането на белтъци, той е от съществено значение за производството на колаген и по този начин има благоприятен ефект върху всички места, в които има наличие на колаген - съединителната тъкан, кръвоносните съдове и др., тъй като способства запазването на тяхната структура. Лизинът помага при образуването на колаген и е идеален за третиране на белези, стрии, бръчки по лицето, крехки кръвоносни съдове и др. Кръвоносните съдове, подсилени с лизин, са допълнително защитени от повреди и напукване. Допринася за създаването и поддържането на нормалната структура на косата, стимулира абсорбцията и усвояването на калция. Храненето на веганите и вегетарианците е по-бедно на лизин, поради което за тях се препоръчва приемът му като добавка. Препоръчва се също и на хора на диета, на работещите тежък физически труд, както и на спортисти.
Орнитин – Орнитинът е есенциална аминокиселина, която стимулира отделянето на хормона на растежа. Растежният хормон е един от най-важните, тъй като насърчавa изграждането на протеини в организма и една от неговите роли е да се ускори обмяната на веществата и да подтиква тялото да използва мазнините като енергиен източник. Подпомага работата на черния дроб и може да забави процеса на стареене.


ПРИЛОЖЕНИЕ:
 Съдържа комплекс аминокиселини L-Arginin, L-Ornithin и L-Lysin, необходими за тъканите, които постоянно се възобновяват - кожа, коса, нокти, лигавица.
 Повишават енергията, дават сила и издръжливост.
 Ускоряват метаболизма и разграждат целулита.
 Подпомагат циркулацията.
 Подпомагат укрепването на мускулите.
 Спомагат укрепването на имунната система.
 Защитават кръвоносните съдове.
 Подпомагат работата на черния дроб.
 Намаляват нивата на холестерола.
 Балансират хормоните.
 Укрепват съединителната тъкан.
 С добър ефект при третиране на белези, стрии и бръчки.
 Засилват либидото и у двата пола.
 Предпазват от остеопороза.
 Помагат при напрежение, стрес, тежка физическа и умствена дейност.
 За подобрение по време и след прекарана болест.
 Подходящи и за юноши, спортисти и възрастни хора.


ДОЗИРОВКА: Веднъж дневно се приемат по 4 капсули с малко течност на празен стомах, точно преди лягане и/или един час след тренировка.


ОПАКОВКА: 120 капсули.


Количествено съдържание на съставките на продукта:

Хранителни вещества                      За дневна доза (4 капсули)

L-Аргинин HCL                                         4 g

L-Лизин HCL                                            4 g

L-Орнитин                                                4 g


TeraLek teralek. Powered by Zen Cart.