Производители

ВИТАФИТ 250 мл

  • Произведено от: Royal Sales International / РСИ

40,00лв

Добави към кошницата:

    ВитаФит е сиропна форма, съставена от силно концентрирани, студено пресовани сокове от черен бъз и арония, в които са добавени високи концентрации екстракти от теснолист живовляк, шипка, подбел, ехинацея палида, женшен, мащерка и листа от малина, подсладена с пчелен мед. Поради това съчетание, с приемането на малки дози от сиропа се постига максимален терапевтичен ефект. Препаратът е разработен с идеята за цялостна защита на организма от грипни и вирусни заболявания, чрез мощна стимулация на имунната система. Той е много ефективен срещу респираторни заболявания и кашлица. Благоприятства бързото възстановяване при простудни и грипни заболявания. Продукт за деца и възрастни. Продуктът е научна разработка на Д-р Крум Бърдаров.


СЪДЪРЖАНИЕ:
 Силно концентрирани, студено пресовани сокове от черен бъз и арония, в които са добавени високи концентрации екстракти от теснолист живовляк, шипка, подбел, ехинацея палида, женшен, мащерка и листа от малина, подсладени с пчелен мед.


СЪСТАВКИ:
Черният бъз е растение със силни терапевтични ефекти, които могат да се използват за лечение и профилактика на голям брой заболявания. Има благоприятно влияние при заболявания на горните дихателни пътища – пневмония, бронхит, тонзилит и др. Способства за понижаване на висока температура, което се дължи предимно на гликозидните вещества в него. Той е отлично средство за укрепване на имунната система в борбата й срещу вирусните заболявания, особено в предзимния и зимния период, както и за регулиране на дейността на сърцето. Той е силно средство за лечение на дегенеративни заболявания и предотвратяване на ракови заболявания. Помага за отслабване, при високо кръвно, при гъбички, при язва и хроничен гастрит. При кърмене за стимулиране на млечните жлези.
Теснолистият живовляк е мощно средство при лечение на кашлици, бронхити и астма, стомашни и чревни възпаления, чернодробни и жлъчни заболявания, сърдечни болести, захарен диабет. Живовлякът е бил използван като панацея в някои индиански култури поради доста основателни причини - много от неговите активни съставки показват антибактериални и антимикробни свойства, противовъзпалителна и антитоксична активности. Незаменима е ролята на живовляка в приготвянето на сиропи за кашлица при бронхит и астма. Сиропът за кашлица с живовляк е препоръчителен и при настинка, както и при възпаление на гърлото.
Шипката повишава работоспособността и засилва съпротивителните сили на организма срещу простудни и вирусни заболявания. Тя е високовитаминен източник и укрепва организма от късна есен до ранна пролет. Използва се за укрепване на сърцето и кръвоносната система, при стомашно-чревни и бронхиални заболявания– заради съдържанието на пектини и танини. Поради високото съдържание на витамин С, каротин (провитамин А), ликопен, пектин, витамини В1 и В2, РР, К и флавоноиди я наричат царицата на билките.
Подбелът е незаменим природен лек срещу астма и болести на дихателния тракт и белите дробове като например кашлица, задух, ларингит. Полезен е при лечение на атеросклероза, ревматизъм, високо кръвно налягане и болести на стомаха и червата.
Ехинацеята е същинско чудо в съкровищницата на природата, до което е задължително да се докоснете, за да се радвате на крепко здраве. Тя не само подсилва имунитета, но и го изгражда при хора, при които той липсва. Ехинацеята облекчава симптомите на запушен нос, хрема и кашлица и помага за бързо справяне с инфекцията при простудни заболявания. Доказано е, че приемът на тази билка скъсява наполовина времето, за което протича болестта (грип, настинка).
Женшенът има общо тонизиращо въздействие върху организма. Той е един от най-силните имуностимуланти и има силен противовъзпалителен ефект. Също така е адаптоген - поради способността си да ни помага при ефективно адаптиране към физически, емоционални и външни стресови фактори. Спомага за засилване на психичните функции. Подходящ за профилактика и преодоляване на простуда и грип.
Мащерката има силно изразено антимикробно действие и мощно антиоксидантно действие. Тя е ценен източник на витамини и минерали. Подобрява дихателните функции и успокоява възпаленото гърло.
Листата от малини помагат при простудни заболявания поради своите противовъзпалително, антипиретично и отхрачващо действия. Подходящи са при вирусни инфекции чрез стимулиране на имунната защита. Препоръчват се при болки в гърлото и при възпалителни процеси.
Пчелен мед – той е най-полезният подсладител, а при това помага и за успокоение на възпаленото гърло.


Kак се приема Витафит и по колко? Приема се сутрин на гладно, както следва:
 За деца от 3 до 7 г. – 3 ml
 За деца от 7 до 12 г. – 5 ml
 За възрастни 10 ml При настинка и грип:
 за възрастни 5 пъти по 5 ml дневно
 за деца от 7 до 18 г. 5 пъти по 3 ml След прием на сиропа изпийте достатъчно вода. Може да се приема и предварително разреден с вода. Препоръчителен период на приемане – от 1 до 3 месеца.
Д-р Крум Бърдаров


ОПАКОВКА: 250 мл
Количествено съдържание на съставките на продукта:
Съставки                               mg в 3 ml              mg в 5 ml              mg в 10 ml

Сок от черен бъз                        600                       1000                           2000

Сок от арония                             600                       1000                           2000

Теснолист живовляк                  240                         400                             800

Шипка                                           60                         100                              200

Листа от малина                          30                           50                              100

Мащерка                                      30                           50                              100

Подбел                                         60                         100                              200

Ехинацея палида                        60                          100                             200

Китайски женшен                        24                            40                               80


TeraLek teralek. Powered by Zen Cart.