Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/teralekc/public_html/includes/modules/pages/product_info/jscript_zen_magicslideshow.php on line 6

Добави към кошницата:

Колаген Плюс - 60 капсули

Цена:81,00лв.

  • Произведено от: Aqua Source

 

Тази чудесна нова гама хранителни добавки за красота е създадена не само да съдържа безопасни и деликатни съставки, но също така продуктите да бъдат ефикасни и с широк спектър на действие. Те съдържат високо био-налични хранителни вещества в Trufil капсула – без добавени химикали, свързващи вещества, алергени или добавки.

     Добрата храна е важна за естествената красота, но при съвременния забързан начин на живот не винаги е толкова лесно да се приема добре балансирана храна. Тогава, когато не се храним достатъчно, могат да се притекат на помощ нашите хранителни добавки, които да осигурят хранителните вещества, важни за кожата, косата и ноктите. Пулсиращата отвътре хубост ще се отрази и на външността, увеличавайки максимално естествената красота.

 

Колаген Плюс 
     Колагенът е фибриларен протеин, съдържащ се в кожата, костите, сухожилията и съединителната тъкан. Той може да бъде наречен „лепилото”, което свързва тези тъкани. 
Колагенът е основният структурен компонент от средния пласт на кожата (дерма). Групи молекули на колагена се свързват заедно в дермата и образуват около 3/4 от сухото тегло на кожата. С възрастта колагенът се разрушава. Този процес води до появата на бръчки. 
      Хиалуроновата киселина допълва функцията на колагена и действа като вътрешна козметика, която овлажнява кожата отвътре навън. Правилно овлажнена, кожата е много по-малко склонна към образуване на бръчки и преждевременно стареене. 
      Продуктът „Колаген Плюс” на AquaSource съдържа най-висококачествения колаген, съчетан с хиалуронова киселина, електрически заредени йонни минерали (осигурява основните минерали, микроелементи и редки земни елементи) и AquaSource водорасли, за да осигури в максимална степен грижа за кожата отвътре.

 

Указания за употреба: 
Вземайте по две капсули дневно, по време на хранене. 
За максимален ефект вземайте до 4 капсули дневно.