Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/teralekc/public_html/includes/modules/pages/product_info/jscript_zen_magicslideshow.php on line 6

Добави към кошницата:

Лайтън-Ъп! - Бадеми+Коензим Q10

Цена:70,50лв.

  • Произведено от: Aqua Source

 

Програма за регулиране на теглото

     Успешното регулиране на теглото не означава само пазене на диети или добра дисциплина. Необходимо е изцяло да промените поведението си.
     За да намалите теглото си не е достатъчно да замените едно хранене или да приемате хранителни добавки, ако не промените храната и начина си на живот. За да отслабнете е необходимо броят на изразходваните през деня калории да надвишава приетите с храната калории. Не по-маловажен за доброто здраве, сила и енергия, е правилният избор на храна – разнообразна и балансирана.
     Почти всеки би се съгласил, че сложните и претенциозни диети за бързо отслабване почти никога не водят до трайно намаляване на теглото.
     Нашата Програма за регулиране на теглото Lighten-Up!, комбинирана с физически упражнения и здравословна храна, може да бъде ключът към вашия нов начин на живот за дългосрочно успешно и здравословно регулиране на теглото. 

 

     Лайтън-Ъп! с Бадеми и Коензим Q10 (Lighten-up! with Almonds and CoQ10) е пълноценна, балансирана клетъчна храна на базата на водорасли АФА, бадеми, Коензим Q10 и алфа-липоична киселина с добавени специални естествени активатори на метаболизма.

     Една порция има само 72 калории, а осигурява в балансиран вид всичко, което ни трябва, за да сме здрави - лесно усвоими протеини, всички незаменими аминокиселини и пълния набор от витамини и минерали. Идеалната "бърза" храна за заети хора - полезна, здравословна, вкусна, след която оставате с чувство на лекота, висока работоспособност и ясна глава. Разбърквате в шейкър, изпивате на глътки и изплаквате - и готово! Отнема само 3 минути и даже не е нужно да се откъсвате от това, което правите.

     Приготвя се с айрян, вода или плодов сок и две мерителни лъжички от продукта. По желание може да се добавят плодове на вкус. Опитайте отначало кой вкус е най-приятен за вас, като си приготвите съвсем малко. Пробвайте също и каква гъстота предпочитате. Не ползвайте сок от много сладки плодове, например грозде. От практиката препоръчваме най-вече ябълковия сок – за предпочитане прясно изцеден, но може и готов.

Клинично изпитано!

     Lighten-up! е изпитан в лондонска клиника в продължение на 40 дни, за да се разбере доколко може да бъде постигнато намаляване на теглото без специални усилия, с минимални неудобства и минимално усещане за глад. Всички участници намалили теглото си минимум с 1.8 кг., а максимум с 13.5 кг., или средно около 6 кг! Те усетили неочаквано добро субективно повлияване от продукта, изразяващо се в увеличена енергия, подобрен сън, по-хубава кожа, намаляване на депресията, облекчаване на пременструалния синдром при жените и повишена устойчивост към вирусите, засегнали други членове на семействата им. Намаляването на теглото било трайно и почти никой от участниците нямал проблеми със съблюдаване на препоръчителната диета.

     Ако не сте приемали продукти с водорасли, добре е да започнете постепенно – първо по 1 ч.л., след 2-3 дена – по 2, после по 3 и едва тогава пълната доза. Така постепенно ще свикнете с водораслите. Много по-добре е да се започне с програмата     “Лесно начало” и след като организмът се изчисти и зареди, да се премине към Lighten-up! Така резултатите са много по-добри и не се изпитват никакви неудобства и никакъв глад.

Още препоръки


     Съчетаването на Lighten-up! с коластра, EMК и Коензим Q10 с хром и водорасли води до значително по-бързо и лесно сваляне на килограми, пo-добро самочувствие, повече енергия и желание за физическа активност.
     Важно е при употреба на всички продукти с водорасли да се пие поне по 1,5-2 литра чиста вода дневно. 
     Храненето в зоната е много добър начин за регулиране на теглото и подобряване на обмяната и може да се съчетава отлично с приемането на описаните суперхрани.
     Въпреки че следващите по-долу препоръки не са задължителни, защото и без тях ефект от продукта също има, на тези, които искат освен сваляне на килограми да се изчистят и подобрят здравето си, препоръчвам да не пушат и да не пият алкохол. Тютюневият дим влошава способността на кръвта да пренася кислород и пречи на организма да се чисти от токсини, а алкохолът е клетъчна отрова. 
Добре е ежедневно да се взема душ и по желание след него да се правят фрикции. Разумно е също да се осигури достатъчно време за физически упражнения и сън.

Основни съставки: 

Естествен CoQ10: подпомага производството на енергия от клетките, следователно играе важна роля в метаболизма на енергия в организма. Допринася за доброто функциониране на имунната система и поддържа сърцето в добро здраве. 

Алфа-липоична киселина: играе важна роля при обмяната на мазнините, действа като ко-фактор при производството на енергия. Тъй като е както водно- така и мастно-разтворим антиоксидант, тя напълно предпазва клетката отвътре и клетъчната мембрана (външно) от увреждания, причинени от вредните свободни радикали. Оказва влияние и върху метаболизма на глюкоза. 

Сибирски жен-шен: смята се за „адаптоген”, тъй като подпомага адаптирането на организма към променящите се условия. Употребата на тази билка датира отпреди около 2000 години. Широко използвана е за поддържане на максимална издръжливост, добро физическо и психическо състояние, и за поддържане на усещането за сила и жизненост. 

Органични бадеми: От дълги години бадемите са смятани за храна, от която се пълнее. Проучвания обаче сочат, че индексът на телесната маса е по-нисък при хора, които включват в менюто си ядки, като например, бадеми. Въпреки, че те са много калорични и с високо съдържание на мазнини, съдържанието на протеин (около 18%) и фибри може да помогне да се почувствате сит за по-дълго, поради което умерената им консумация по време на диета може да улесни отслабването.

     Бадемите, приемани като част от диета с ниско съдържание на наситени мазнини, може да допринесе за доброто здраве на сърцето чрез поддържане нормални нивата на холестерола. 

Органична киноа: семена с високо съдържание на протеин, използвани като зърна. Тя е общопризната като добър източник на завършен протеин. Също така, осигурява и други важни хранителни вещества, като фибри и комплексни въглехидрати, които се освобождават по-бавно, като по този начин помагат поддържането на кръвната захар в постоянни нива и дават по-продължително усещане за ситост. 

L–карнитин: играе важна роля в обмяната на мазнините. Това е аминокиселината, която пренася мастните молекули през клетъчните стени, където след това могат да бъдат използвани за производство на енергия. В състава на Lighten-Up! е включен и жизненоважният микроминерал хром. Той играе жизненоважна роля при метаболизма на глюкозата в организма и е от голямо значение за нормалната обмяна на въглехидратите, мазнините и белтъците. 

Ензимите са много важни за храносмилането и също са включени в продукта. Ролята им в тази протеинова напитка е да подсигурят лесното смилане и усвояване на важните хранителни вещества. Lighten-Up! е добър източник на полезни хранителни вещества за хора, които се възстановяват след заболяване или за такива, които не могат да приемат твърда храна. Една порция Lighten-Up! съдържа и 1 грам AquaSource водорасли. Продуктът е естествено подсладен с органичен ябълков прах и ванилия. 


Ползи при употреба на Lighten-up! 

• лесно избавя от излишно тегло възрастни и деца, особено съчетан с лека диета (средно 1-2 кг на седмица без никакъв риск за здравето);
• подобрява кондицията при спортисти, гимнастички, балерини, артисти  (поддържа идеално тегло, осигурява всички необходими хранителни съставки, нормализира мензиса, подобрява имунитета и координацията);
• освобождава от излишни натрупвания след “задължителни” делови обеди, коктейли, след семейни тържества, Нова година и подобни пиршества;
• предотвратява затлъстяването у хора, занимаващи се предимно с умствена дейност и при водещите заседнал живот, които повече карат кола, отколкото ходят пеша; 
• освобождава от пристрастяване към сладко, шоколад и други храни
• намалява опасността от хипогликемия (прималяване, главоболие, треперене и пр.);
• укрепва жизнеността при хора с влошена способност за усвояване на храната, които същевременно имат наднормено тегло и страдат от усложнения;
• много помага за регулиране на кръвната захар и подобряване обмяната при диабет от втори тип, затлъстяване и повишен холестерол;
• отлична храна за походи, екскурзии и експедиции, която се приготвя бързо и лесно, а същевременно осигурява на организма всичко необходимо.
• може да внесе свежа здравословна струя с екзотична нотка в менюто на различни заведения и барчета на училища, фитнес-центрове, театри и кина, вегетариански ресторанти, дебелариуми, клубове на здравето и т.н.
• алтернатива на лечебното гладуване при хора, които
не са достатъчно компетентни за да го провеждат правилно. 

     С това благотворните ефекти на Lighten-up! далеч не се изчерпват. С него може да се експериментира още - той е крачка напред към съвършената храна на бъдещето, която ще съчетава пълноценност, безвредност, широк профилактичен и лечебен спектър на действие, общо укрепващ, енергизиращ и подмладяващ ефект.


Основни предимства:


• Осигурява пълната гама от важни хранителни вещества, за да допълни Програмата за регулиране на теглото Lighten-Up! 
• Не съдържа: глутен, оцветители, консерванти, нито каквито и да било добавки. Подходящ за вегетарианци 
• Гарантира приема на важните хранителни вещества, докато намалявате теглото си 
• Може да бъде използван като част от всяка диета, дори и най-строгата, за осигуряване приема на жизненоважните хранителни вещества 
• Съдържа синьо-зелени AquaSource водорасли – съставка от естествен източник 
• Осигурява специални ензими за по-добро храносмилане 
• Напитката е нискокалорична, с органичен протеин, естествено подсладена с органичен ябълков прах и ванилия 
 

Ключови факти:

1. Част от програма за отслабване, която да осигури правилното усвояване на важните хранителни съставки. 
2. Продукт за “естествена” замяна на ястие, претърпяло преработка. 
3. Диворастящи водорасли и органична алфалфа за изцяло балансирано естествено хранене. 
4. Специални ензими за храносмилане. 
5. Естествено подсладен с изсушени ябълки на прах и ванилия. 
6. Една мерителна лъжичка съдържа 72 калории. Количеството в опаковката е достатъчно за 10 дни. 

Употреба:


     За да приготвите вкусна напитка е необходимо само да смесите Лайтън-Ъп! с натурален сок от ябълки или други плодове. По желание може да бъдат добавени плодове. За по-добър ефект използвайте електрически миксер. 

Важно: Пийте 1-2 литра минерална или пречистена вода дневно. 


Съдържание:


     Органични бадеми (био бадеми), обезмаслено мляко на прах, органична киноа (био киноа), органичен ябълков прах (био ябълков прах), водорасли АФА, ванилов аромат, сибирски жен-шен (2,5% - 500 mg), семенни обвивки от индийски живовляк на прах, глюкоманан, витамини и минерали, инозитол (витамин В8, съставка на лецитина), парааминобензоена киселина (витамин В10), селенови дрожди, йод, биотин, ксантанова гума, протеаза, лактаза, L-карнитин, L-тартарат, амилаза, алфа-липоична киселина (1% - 20 mg), естествен коензим Q10 (0,5% - 5 mg), хромови дрожди.

Без добавени захар или изкуствени подсладители.
Добър източник на мастни киселини Омега-6 и Омега-9.


Опаковка: 200 гр., съдържа мерителна лъжичка. 2 мерителни лъжички = 1 порция

 

 

Хранителна информация

 

за 100 грама

за 20 грама (1 порция)

Енергия

1547 kJ

309.4 kJ

Енергия

362 kcal

72.4 kcal

Въглехидрати

28.2 g

5.64 g

   от които захар

8 g

1.6 g

Протеин

18.6 g

3.72 g

Диетични фибри

10 g

2 g

Мазнини:

16.8 g

3.36 g

 наситени

1.2 g

0.24 g

 мононенаситени

10.2 g

2.04 g

     полиненаситени

4.1 g

0.82 g

Натрий

3.5 g

0.7 g

 

 

Продуктът не съдържа ГМО.

 Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...