Производители

Фина метла - комплект метла и метална държка

 • Произведено от: Royal Sales International / РСИ

54,80лв

Добави към кошницата:

Гумените метли метат, измиват, подсушават, изтъркват, остъргват и чистят.


 • За употреба на закрито и открито
 • С гумено почистващо острие, подходящо за събиране на вода и течности, подсушава отлично
 • Гумирана телескопична дръжка за по-голяма стабилност на захвата
 • Работят както върху гладки, така и върху неравни повърхности
 • Не оставят следи или драскотини дори върху деликатни повърхности
 • Гумените шипчета не задържат мърсотията, не се разкъсват и не губят формата си
 • Електростатичен ефект – в допир с вълнени, найлонови и други материи и повърхности се създава силен електростатичен заряд. По четката полепват прах, косми, влакънца и всякакви други нечистотии.
 • Справят се с почистването на труднодостъпни места и ъгли
 • Лесно се изплакват под течаща вода. Удобни за идеално измиване до перфектна чистота
 • Дълготрайни и издръжливи

Как работят метлите

На закрито или открито, мокро или сухо, гумените метли перат, чистят, избърсват и са почти неразрушими!

 

Метене

Метлата може да се използва за почистване на мръсотията от плочки, дървени подове, линолеум, а и всъщност за почистване на всяка повърхност, която можем да си представим. Стотиците гъвкави каучукови шипчета допринасят за събирането на цялата мръсотия, без да вдигате прах.

 

Многофункционално почистване

Отлична е за мокро почистване, като гъвкавите шипчета са достатъчно здрави и при почистване дори на груби бетонни повърхности, като също така могат да бъдат използвани при почистване на каросерията или прозорците на колата ви, без риск от надраскване.

 

Килими и тъкани

Гумените шипчета проникват в дълбочина между влакната на килима за премахване на нежеланото напластяване на косми от домашния ви любимец.

 

Подсушава

Просто обърнете метлата и с вграденото гумено почистващо острие ефективно ще премахнете вода и течности от плочки, прозорци и неравни повърхности.

 

На закрито и открито

Гумената метла може да се използва еднакво ефективно в закрити помещения или на открито. Навън издържливите каучуковите шипчета се справят с лекота на мръсни пътеки, алеите и дворовете. Метенето на мокри листа е лесно!

 

Неразрушими

Шипчетата от издържливия естествен каучук не задържат мърсотия и не губят формата си като конвенционалните метли. Помислете за силата и издръжливостта на гумите на колата ви, същият материал се използва за производство на гумените метли и четки.

 

Лесни за почистване

Парадоксално е, че средствата, които обичайно използваме, за да почистваме, обикновено са задръстени с мръсотия и бактерии и са захвърлени в шкафа. Всяко шипче на гумените метла или четка е удобно за идеално измиване и по този начин не остава зона за развитието на бактерии.

 


TeraLek teralek. Powered by Zen Cart.