Производители

Кърпа за сухо чистене от микровлакна

  • Произведено от: Royal Sales International / РСИ

30,00лв

Добави към кошницата:

Кърпата ЗА СУХО ЧИСТЕНЕ (лимоново зелена) също е направена от микровлакна Actex и притежава уникална способност да събира и задържа прахта, животинските косми и по-големите частици мърсотия.

Винаги се използва суха, без вода. Сухото чистене преди мокрото дава най-добри резултати!

Използва се за:

повърхности като дърво, паркет, ламинат, плочки, мрамор… Изключително подходяща за почистване на стени с изключение на груби повърхности като бетон. Закривените краища на МОП-а правят чистенето на ъглите и тесните пространства, като например стълби, много просто. Власинките от двете страни на кърпата отстраняват ефикасно нечистотиите от шкафовете, краката на масите, различните ниши.

Кърпите не оставят след себе си остатъци от мърсотия върху повърхността на подовете, което не позволява развитието на бактерии.
Ползването на МОП-а и кърпата за сухо забърсване замества почистването с прахосмукачка.

 

Според Шведския национален институт за тестване и изследване, абсорбирането на нечистотиите с влакната ACTEX е 100% по-високо в сравнение с чистенето с обикновени МОП-ове.

 

Поддържане на кърпите:

Препоръчва се кърпите да се перат по-често в топла вода с екологически безвреден препарат. При повече насъбрани кърпи можете да ги изперете в пералнята като използвате Топчетата за екологично пране. Температурата на водата в пералнята трябва да е max. 92°C, а също и на сушилнята - max. 92°C. Никога не ползвайте хлорини и избелители.
Използвайте екологичен, безвреден препарат. Никога не използвайте омекотители (намаляват елестростатическите свойства на влакната). Перете отделно, иначе кърпите за МОП могат да съберат “мушичките” от другите материи.

ЛЕСНО, ИКОНОМИЧНО, ХИГИЕНИЧНО ЧИСТО

МОП – СИЛАТА НА ИДЕАЛНАТА ЧИСТОТА ЗА ПОДОВЕ, СТЕНИ И ТАВАНИ

ВИНАГИ ГОТОВ ЗА УПОТРЕБА

• магията на микровлакната и ВОДАТА – хигиенично чисто без химически добавки
• ефикасно отстранява прах, мръсотия, мазнини и нечистотии без всякакви усилия
• не оставят след себе си остатъци от мърсотия и насъбрани нечистотии върху пода, което предотвратява размножаването на бактериите
• кърпите за МОП са издръжливи, трайни, лесно се поддържат, изработени са от Actex микровлакна
• МОП е лесен за употреба - няма физически усилия, избягва се уморителното навеждане (пестите време и енергия, тъй като се намалява
физическото напрежение)
• забърсването с КЪРПАТА за СУХО ЧИСТЕНЕ замества чистенето с прахосмукачка, а мокрото забърсване с УНИВЕРСАЛНАТА КЪРПА – класическото миене на подове, при което е необходима само вода (препоръка: активирана вода)
• сухото преди мокрото чистене дава най-добри резултати – тъй


TeraLek teralek. Powered by Zen Cart.