Производители

Аква кърпа - 28x20

  • Произведено от: Royal Sales International / РСИ

30,00лв

Добави към кошницата:

Размер 28x20

  • използва се за активиране на водата (1 кърпа за 10-15 л вода)
  • активираната вода бързо прониква в нечистотиите и ги разтваря без допълнително да се използват химически препарати
  • почистващата и сила представлява силата на измиване
  • за забърсване на всички повърхности без ограничения
  • кърпата се почиства сама чрез потапяне във вода
  • използва се в домакинството и извън него
  • активираната вода се препоръчва особено за поливане на растния
  • идеален естествен компрес

Състав: 100% дървесна целулоза

Почистващ ефект: активиране на водата и изключително силно привличане на нечистотиите (задържат а после отделят напълно нечистотиите при допир с водата – сами се чистят).

Добавки при чистене: не са необходими ( никога не използвайте AKWA кърпите в комбинация с почистващи средства).

Повърхности: за чистене на всякакви повърхности без ограничения – отстранява нечистотиите от всички повърхности без остатък (отстранява бактериите от третираните повърхности); използва се за поддържане на личната хигиена.

Поддържане: кърпите се изчистват чрез просто изпиране във вода (след употреба изперете добре AKWA кърпата, изцедете я според инструкциите, изтръскайте я и я прострете да изсъхне – да не се суши върху силно нагрети повърхности – радиатори, силно слънце).

Приложение на AKWA кърпата
1. Поставяте своята AKWA кърпа в неподвижна вода, например в умивалник, леген, кофа, вана и в същия момент водата се активира. Идеалната температура на водата е 20ºС, а максималната температура не бива да превишава 30ºС.
2. В зависимост от замърсеността на повърхността измийте я с повече или по-малко влажна AKWA кърпа без да я притискате (бършем без търкане).
3. Поставете отново AKWA кърпата във вода, сгънете я на две, изцедете я добре и още веднъж минете с нея по същата повърхност, за да отстраните остатъците влага. Ако не сте доволни от първия опит, повторете двете последни действия – ще бъдете впечатлени!
4. След чистене изперете основно AKWA кърпата в чиста вода. Отново я сгънете два пъти преди да я изцедите – така се предпазват влакната. След това изтръскайте кърпата и я прострете да съхне.

Как почистват AKWА кърпите
Чисти активираната вода - AKWA кърпите активират водата и пренасят нечистотиите! Което значи, че с AKWA кърпите можем да забърсваме, да перем с и във водата, която е активирана, но не и да търкаме или полираме.

Начин на действие – активираната вода обвива нечистотиите, меката кърпа поема водата и заедно с това пренася нечистотиите. Така влакното е в състояние да поеме и транспортира 500% повече тежест от собственото си тегло. Поради капилярния си ефект кърпата е в състояние, след като е поела всичката нечистотия, да я отдели заедно с всичките микроорганизми. Така че с леко потапяне в обикновена неподвижна вода кърпата се почиства сама! Така почиства AKWА! По естествен начин, без химически добавки. AKWA кърпата остава чиста, хигиенична и без мирис, готова за повторно използване.

AKWA съвети:
• Преди първото използване да се изпере основно в неподвижна вода с максимална температура до 30ºС
• AKWA кърпата не бива да се подлага на температура над 30ºС!
•AKWA кърпата не бива да се използва заедно с почистващи средства!
• AKWA кърпите, които се използват ежедневно се запазват най-добре в прясна вода. AKWA кърпа, която се използва от време на време, след употреба трябва добре да се изпере, изцеди, изтръска и простре да се суши (да не се суши на силно загрети повърхности,
например радиатор).
• Активираната вода не действа върху съставки, които са произведени да бъдат водоустойчиви!
• Активният живот на AKWA кърпата е от 150 до 300 работни часа (от една до година и половина) при правилно ползване и поддържане.


TeraLek teralek. Powered by Zen Cart.